Luxe wellness suites Otterlo

8 of 9 luxe suits met eigen sauna en kichenette
bijzonder en strak design
gezamenlijke woonkeuken met loungezit en houtkachel
terras met uitzicht op zwemvijver en natuur
ideaal voor bedrijven en families die privacy waarderen

Bekijk hier de beschikbaarheid

Wellness accommodatie met luxe suites

Nieuw en boekbaar vanaf september 2022. Dit sfeervolle nieuw gebouwde houten schuurhotel is gelegen op een prachtige locatie aan de bosrand van Otterlo op de Veluwe. Een geweldige plek met zwemvijver en sauna’s voor families, bevriende stellen of gezinnen en bedrijven (denk aan workations, trainingen, retreats). Samen genieten maar wel met de privacy van je eigen luxe suite.

In het schuurhotel bevinden zich acht 2-4 persoons suites, een 6-8 persoons XL suite en een bijeenkomstruimte met compleet ingerichte woonkeuken, lange eet- en vergadertafel en een ruime loungehoek om een gezellige houtkachel.

De acht 2-4 persoons suites beschikken ieder over een slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings, een luxe badkamer met infraroodsauna, een kitchenette en een mooi ingerichte woonkamer met comfortabele 2- persoons slaapbank.

Het 6-8 persoons appartement heeft drie slaapkamers met twee 1-persoons boxsprings, een ruime lichte woonkamer met comfortabele hoekslaapbank, een keuken met vaatwasser en een luxe badkamer met finse sauna en ligbad. De bedden worden opgemaakt en er liggen handdoeken klaar.

Buiten op het terras gezellig met elkaar zijn of rustig alleen voor je eigen appartement zitten, het kan beide. Op de lekkere loungestoelen kun je genieten van het weidse uitzicht, de tuin met veldbloemen, de natuurlijke zwemvijver en de fruitboomgaard. De zwemvijver wordt verwarmd van mei tot september. Er zijn picknickbanken, parasols, een buitenkachel en een bbq.

Fotogalerij

Klik naar links of rechts voor meer foto’s

Suite 1 t/m 8

Bijeenkomstruimte

XL suite 9

Plattegrond

Het schuurhotel is met of zonder suite 9 te boeken;

8 suites en de bijeenkomstruimte (8 slaapkamers, tot 24 personen)

8 suites, XL suite 9 en de bijeenkomstruimte (11 slaapkamers, tot 30 personen).

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie

neem contact met ons op

Hoeve Boer & Bleek
Familie Prangsma

Beekdalseweg 2
6731 SG Otterlo

0318-202038
info@hoeveboerenbleek.nl

© Copyright - Hoeve Boer & Bleek